Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2020 08:57 - Плашилото
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1020 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Освен с пиратско дебаркиране, Христо Иванов вече се занимава и с назначения. Толкова е сигурен, че ще влезе в парламента, та чак събира СиВи-та, както си протестира на Орлов мвост. 
Представяте ли си - назвначава управниците на държавата посред протеста, на улицата. И после - избори. Защо? Иванов внече си е назначил хората, кой ви пита вас, избирателите. 
И понеже тая пикантерия е малко, репортерите ни показаха и един много... многозначителен разговор между Христо Иванов и Димитър Ламбовски. Ламбовски е стара мутра от СИК. Помните ли? Президентът Радев каза - Мутрите вън! А  мутрите са твърде даже вътре в протеста! Ламбовски е приятел на Иванов, сиреч, лидерът.протестаджия Иванов е в топла връзка с мутрата Ламбовски. Но не е само това! Вече всички научихте за пикантния разговор между двамата. Ламбовски каза, че някой си "се е обадИл на Маджо". Можете да кажете - какво от това? Ами, ето какво от това. Ламбовски упорито искаше да съобщи тази новина на Иванов, очевидно като важна новина. Иванов! Ах, Иванов! Гледайте записа с реакцията на Иванов при името на Маджо. Иванов се усмихва като наакан. Абсолютната усмивка на наакания. Защо ли? 
Да попитам сега - защо името на Маджо се споменава точно на протеста? Минавали разни хора и говорели всичко. Е, да, ама този, дето спомена Маджо, не беше разен човек, а известна мутра. От друга страна, това ли правите на протеста - говорите всичко? Демек, докато окупирате, правите си лаф муабет? Квартална седянка? 
А от трета страна, реакцията на Христо Иванов Отровния беше толкова изразителна, че никой да не ме убеждава в случайността на събитията. Иванов познава Маджо, знае за какво става въпрос и е в толкова тясна връзка с Маджо, че не иска за това да се говори баш насред уж чистия протест. Румене Радеееев! Мутрите вън, а? Па те мутрите са си гвърде вътре в протеста!
Кой и защо се е обадил на Маджо - да каже Ламбовски, като е казал А, да каже и Б. Да питаме самия Маджо - кое за протеста е трябвало да знае, кой и защо му се е обадил. Има ли Маджо нещо общо с протеста? На мен ми приличяа да има. Мутрите управляават протеста - ние научихме за Маджо, но то не се знае и кои други са вътре в афепата. 
Някаква очилата магарица от Орлов мост разправяше, че това било атака срещу Христо Иванов. Е, аз ли му прошепнах на ухото пред камерите, че някой е звънил на Маджо? Аз ли го намесих с мутрите? 
Просто лъсна истинското лице на тъй наречения протест, а според мен, уличен тероризъм. Свързан е с мутрите като Маджо, управниците на България се уволняват от площадите и кръстовищата, и пак там, на площадите и кръстовищата, се назначават нови управници. Христо Иванов събира автобиографии за назначенията. 
Много ми е интересно, кой и защо е звънил на Маджо? Каква е ролятао на Маджо в протеста? Защо Христо Иванов тайно поддържа връзки с мутрите? Поне реакцията му при името на Маджо беше такава. 
Христо Иванов да отговори на един въпрос - защо избягва този кратък, но изразителен разговор с Ламбовски? Иванов направо избяга от Ламбовски,
за да не му даде възможност да продължи да говори за Маджо. 
Колко интересно- Маджо - плашилото на протеста!



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180151
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031